טיפול ראשון לIVF

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

15/10/2015 | 19:11 | מאת: נואית

אני בת 41, לקראת טיפול IVF ראשון . היום זה היום החמישי לווסת, עשיתי בבוקר בדיקת דם ואולטראסאונד, ומהמרפאה אליה אני שייכת התקשרה אחות וביקשה כי אתחיל היום לקחת מונופור. האם כדאי באמת להתחיל היום או שכדאי לחכות לחודש הבא ולהתחיל ביום השני ? ואם אתחיל לקחת ואפסיק זה בסדר ? אני פונה פה כי אני לא מרגישה בנוח מול המרפאה עימה אני עובדת.

16/10/2015 | 18:10 | מאת: שרונה צפריר

אני שמחה שבחרת לפנות לפורום התמיכה,מקוה שאצליח לעזור. אני מתארת לעצמי שלקראת טיפול ראשון יש לך המון חששות ופחדים, וזה מובן. הזריקות כואבות, הלחץ ממה שעובר על הגוף, המתח לקראת השאיבה, וכמובן השאיבה וההחזרה. לא הבנתי ממה נובעת ההתלבטות? האם זה בגלל שאת חוששת להתחיל את הטיפול, או שזה בגלל שהיית אמורה להתחיל להזריק כבר ביום השני של המחזור הנוכחי? אשמח אם תפרטי קצת יותר... לגבי השאלה השניה, אם את מתחילה להזריק היום ומפסיקה, לא נראה לי בעייתי. אבל כדי להיות בטוחה יותר, את יכולה להתייעץ עם רופא פריון שמנהל פורום של הפריה חוץ גופית. בכל מקרה, מה שתחליטי זה בסדר גמור! אשמח לשמוע ממך...

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה