מנוחה כמה ימים אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

05/04/2016 | 14:15 | מאת: סיגל

עד כמה המנוחה כמה ימים אחרי החזרת עוברים הכרחית. האם חזרה לעבודה מהר אחרי החזרה יכולה לגרום להפלה? אני מנסה להבין מה נכון. יש כאלה שממש נחות פיזית במיטה כמה ימים אחרי ההחזרה . אני לא מסוגלת לא לעשות כלום וחייבת פעילות .

06/04/2016 | 10:13 | מאת: שרונה צפריר

הי, הרופא שטיפל בי תמיד אמר לי להתנהל כרגיל אחרי החזרה. הכוונה היא לחזור לפעילות שגרתית, להתנהל כרגיל בבית, אבל לא לעשות פעילויות מאומצות (כמו לקפוץ על טרמפולינות ולרקוד על שולחנות). אם את מרגישה שמה שעושה לך טוב זה לחזור לפעילות רגילה, לכי על זה.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה