בדיקת בטא לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

27/01/2020 | 13:20 | מאת: יעל

היי עשיתי החזרת עובר ב15.01 - עובר אחד מוקפא, נוטלת אסטרפם 3 פעמים ביום, אנדומטרין 1 בוקר 2 ערב וזריקת פרוגסטרון אחת ל5 ימים . אתמול עשיתי בדיקת הריון ויצאה חיוביות והיום ביצעתי בדיקת דם ויצא 441 . מאז ההחזרה עברו 11 ימים. אמרו לי שאצטרך לעשות עוד כמה בדיקות כמובן להכפלה ורק חודש אחרי ההחזרה שזה לקראת אמצע פברואר יהיה רק אולטראסאונד ..אבל איך אוכל לדעת בערך על שבוע ?? איזה שבוע זה או שזה ממש צעיר ? אשמח לתשובה !

את כרגע בשבוע 4 של ההריון. בדיקת אולטראסאונד ראשונה מומלץ לבצע בשבוע 6-7 של ההריון.

28/01/2020 | 10:02 | מאת: יעל

אז כרגע אני חודש ראשון ,:):) קודם כל כיף לדעת. דבר שני, איך מחשבים את זה עם זה החזרה של עובר מוקפא? או שזה רגיל כמו הריון רגיל ..

כמו שכתבתי קודם - את כרגע בשבוע 4 של ההריון. בדיקת אולטראסאונד ראשונה יש לבצע בשבוע 6-7 של ההריון. בהצלחה!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה