איחור משמעותי במחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

06/09/2019 | 07:29 | מאת: מיטלי

שלום יש לי איחור של 12 ימים במחזור. הלכתי לקופת חולים שלי ועשיתי פיפי על המקל שהאחות הביאה לי ויצא שלילי. בדר"כ המחזור אצלי סדיר... מה פשר האיחור הזה...?

06/09/2019 | 09:17 | מאת: דר' משה רויבורט

ממליץ לבצע בדיקת דם לבטא + פרוגסטרון, על מנת לשלול הריון ולוודא שהיה ביוץ

24/09/2019 | 14:42 | מאת: קטי

איך מוודאים שהיה ביוץ ?

שלום קטי. על מנת לוודא שהיה ביוץ ממליץ לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון.

ממליץ לבצע בדיקת דם לבטא + פרוגסטרון, על מנת לשלול הריון ולוודא שהיה ביוץ.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה