אנדומטרין לא נמס דחוףףף

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

09/06/2017 | 16:23 | מאת: שרית

שלום, ביום שני עברתי החזרה של עובר 1 . אני לוקחת אסטרופם ואנדומטרין. בד"כ הנר היה נמס והיוה יוצא בצורה מימית. הנרות ששמתי אתמול בלילה לא נמסו וגם הבוקר שמתי ועדיין לא נמס. אני ממש בלחץ מזה כי אני צריכה לשים שוב בערב . השאלה אם לא מסוכן להמשיך לשים אם זה לא נמס. אודה לתשובתכם הדחופה .

09/06/2017 | 19:53 | מאת: שרונה צפריר

הי, זה לא נראה לי מסוכן...תמשיכי לשים לפי ההוראות שהרופא נתן לך. הרבה פעמים יש הפרשות של התמיכה, ויש תחושה כאילו הכל יוצא החוצה או מתפורר. הכל בסדר! ואם את עדין מודאגת, תתייעצי עם הרופא שלך. בשורות טובות בקרוב!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה