תוצאות פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

29/05/2017 | 13:08 | מאת: שרונה

שלום רב, לאחר זמן רב של נסיונות להרות התחלנו בבירו. בשלב הראשוני נשלחתי לבדיקת פרופיל הורמונלי. התוצאות די מלחיצות אותי והרופאת נשים שלי לא נמצאת בארץ עד לסוף החודש. הייתי שמחה לדעת מה הן אומרות. הבדיקות נעשו ביום 4 למחזור תודה רבה מראש: LH - Luteinizing Hormone ----------- 13.6 FSH------------9.4 progestron-------2.1 totesteron----קטן מ-1.5 DHEA-S------6.73 מה שנראה לי גבוה יחסית לשלב הנוכחי של המחזור זה הLH אציין שבמקביל אני עושה מעקב זקיקים, ו6 ימים לאחר המחזור התוצאה היא נצפו מס' זקיקים קטנים. תודה רבה!!!!

29/05/2017 | 23:12 | מאת: שרונה צפריר

הי, מאחר ומדובר בשאלה שרק רופא יכול לענות עליה, אני מציעה שתפני לפורום "פריון האישה והפריה חוץ גופית", ותצייני בת כמה את.

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה