אסטרופם להחזרת עוברים והפרשות

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

26/12/2016 | 11:16 | מאת: אורטל

ביום חמישי (יום2 למחזור) התחלתי כדורי אסטרופם. ביום שבת היה לי קלקול קיבה שהתבטא בהקאות כדור שלקחתי נראה לי שהקאתי ואחר כך לא לקחתי כדורים כי הרגשתי ממש רע. היום יום שני רואה הפרשות ריריות שקופות. יכול לזיות שהיה כבר ביוץ?.. מחר הולכת לבדיקה ..אבל ממש בלחץ שהרסתי את כל הטיפול.

לקריאה נוספת והעמקה

אני מתנצלת על העיכוב במתן התגובה... מתארת לעצמי שמאז השאלה שלך עשית בדיקה, וקיבלת הוראות אם להמשיך בטיפול או לא. מקוה שאת בעיצומו של הטיפול... ואם לא, אז בחודש הבא תהיה לך הזדמנות נוספת! בהצלחה!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה