כאב בצד שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

07/10/2016 | 10:15 | מאת: חלי

שלום רב. אני בת 34, בריאה בדר"כ ופעילה בעבודתי. הבוקר קמתי עם כאב שבעיקר מדגיש אי נוחות מתחת לבית שחי שמאל. ממש מקביל לחזה שמאל. לידו. החזה עצמו ללא רגישות, ללא כאבים וללא גושים (על פניו מרגיש רגיל).. אבל אם מתקדמת מעט שמאלה מחזה שמאל, שם מתחיל כאב וחוסר נוחות. אשמח להבין מה זה יכול לומר? תודה רבה מראש.

11/10/2016 | 10:48 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, כאבים בשדיים זוהי תלונה שכיחה בקרב נשים ובדרך כלל אינה מעידה על תהליך גידולי. לרוב הכאבים נובעים משינויים הורמונלים. אני מציע בכל זאת להיבדק על ידי כירורג שד. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד