גוש (ג'ולות בשד) בצד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

28/01/2020 | 22:01 | מאת: אסתי

שלום רב, אני אחרי לידה ראשונה, בת 44. לא הסתדרתי בהנקה ולכן שאבתי את החלב.לפני כשלושה שבועות בשאיבת חלב היו מעט טיפות של חלב לכן הפסקתי לשאוב, שמתי לב השבוע בגוש בשד ימין - ג'ולות בשד אך ללא כאב. האם יש צורך בטיפול רפואי? ואם כן, לאיזה רופא פונים לגניגולוג או לכירורג שד? או האם זה יעלם לבד?

יכול להיות שמדובר במצב שקשור בהנקה,אבל גושים (ג'ולות בשפתך) בשד רצוי לבדוק אצל כירורג שד (או כירורג כללי).דרך אגב, מומלץ לבצע ממוגרפיה שגרתית מגיל 40.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד