בלחץ נוראי בבקשה צריכה מענה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

16/01/2020 | 09:41 | מאת: דריה

היי,עשיתי ביופסיה בביהח מאיר והתקשרו אחרי שמונה ימים כבר להגיד שהתוצאות הגיעו התקשרו היום( יום חמישי)המזכירה התקשרה שאבוא לקבל תוצאות ביום שלישי שבוע הבא. אני יודעת שאת לא יכולה להתחייב או לדעת אבל האם מנסיונך חלילה אם יש משהו לא מזמנים את הפציאנט לבוא יותר מהר לשמוע תוצאות? בדרכ גם אם שפיר לא אומרים בטלפון תוצאות?

הי דריה, בטח את כבר אחרי ומקווה שבכל בסדר. אנחנו בודקים הרבה מטופלים/ות בקופה, וכן, משתדלים למסור תוצאות ביופסיה - רק פנים אל פנים במרפאה. גם אם הכל בסדר" (שפיר).בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד