שאלה לגבי ביופסיה .תודה מראש:)

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

15/01/2020 | 12:36 | מאת: לוסי

היי. 2 שאלות למה מוכנס קליפ לממצא לאחר הביופסיה? שה רק שיש גוש חשוד? כלומר שחושדים שיש פיבראדנומה או משהו שפיר אחר גם מכניסים קליפ? והאם כשמגיעות תשובות של ביופסיה גם שהכל שפיר אתם מתקשרים לקליינט שיבוא לקבל תוצאות בין כה?

הי לוסי,לפעמים כשיש ספק אם יהיה צורך להוציא את הממצא בניתוח (או בכלל) מכניסים קליפ, כדי לסמן את האיזור שבו הוא היה. לדעתי אם ממש ברור שמדובר בפיברואדנומה לא מכניסים אבל מתארת לי שזה תלוי מכון. וכן, לקבלת תוצאות ביופסיה מזמנים למרפאה. כך מקובל. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד