לחוצהה בטירוף בבקשה בבקשה תרגיעי אותי

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

05/01/2020 | 15:25 | מאת: שני

נמצא אצלי גוש בשד ימין בגודל 2.6 על 1.3 מוגדר היטב לוברלי עם סירקולציה בתוכו . הוגדר breis4B אני בת 26 בהריון ראשון בשבוע 32 ללא עבר משפחתי בבקשהה מה הסיכויים???

הי שני, אני חושבת שעניתי לשאלה שלך כבר למטה... (קודם). נשמע שמדובר בממצא שפיר לגמרי, יכול להיות שהופיע בגלל ההריון - מהשפעה הורמונלית. סירקולציה או לא זה לא הבדל או לא משמעותי. ככל הנראה בגלל הגודל אולי ימליצו על ביופסיה, אבל לא בטוח שכדאי לבצע בהריון אלא לעקוב. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד