שבועיים לאחר למפקטומי, כאב ורקמה קשה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

09/12/2019 | 01:21 | מאת: Glor

אני בת 32, שבועיים לאחר למפקטומי בו הוצאה צלקת רדיאלית. למרות שהמקום החלים יפה וה'חבורה' באזור נעלמה, האיזור נשאר קשה ובימים האחרונים לאחר שהתחלתי לישון על הצד ולא רק על הגב, הכאבים התגברו מעט והאזור הכואב התרחב. העור באותו איזור כהה מעט כאילו חבורה ישנה, ואין לי תחושה בעור במגע, רק כאב. הביקורת כירורג רק בשבוע הבא או עוד שבועיים כתלות בחזרת הביופסיה. האם יש מקום לדאגה וצורך לראות רופא שיראה שזה לא זיהום או שהתסמינים בתחום הנורמלי? תודה

הי, יכול להיות שזו הצטברות נוזלים ב"מיטת" הניתוח (כחלל הניתוחי). זו תופעה שכיחה. אבל לפי ההגיון שלי אם יש בעיה לאחר ניתוח יש ליצור קשר עם המנתח, נשמע לי שלא יזיק לבדוק... בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד