עד מתי השדיים ממשיכים לצמוח?

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

28/11/2019 | 11:28 | מאת: יעל

שלום, אני בת 38.5. בשנים האחרונות גדלו לי השדיים באופן משמעותי באופן לא פרופורצינוי לגודל גופי ,עד רמה שזה ממש מפריע לי. אני מניחה שיש קשר לכך שעליתי במשקל. לפני כחודש התחלתי דיאטה, האם גודל החזה צפוי לרדת? האם יש קשר לכך שעברתי טיפולי פוריות בעברי? (אני שנתיים לאחר לידה). האם צריך לבדוק את זה? (אני עושה בדיקת שד פעם בשנה) תודה מראש תודה יעל

הי יעל, שינויים מתרחשים בגוף ובשדיים גם בגיל מאוחר ומבוגר. נשים לאחר סיום הוסת (גיל המעבר) מתארות לפעמים גדילה וכבדות יתר של החזה. זה נשמע תקין. כמובן להמשיך להיות במעקב ללא קשר. לא יודעת להשיב על השאלה האם השדיים יחזרו לגודלם לאחר דיאטה.ולא נשמע לי קשור לטיפולים בעבר. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד