גוש בשד בהנקה שבוע אחרי לידה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

25/11/2019 | 18:21 | מאת: יעל

שלום רב, אני שבוע אחרי לידה, מניקה. נמצאת מעקב עי כירורג , us, ממוגרפיה, בשל גוש שהתגלה לפני כ 5 שנים. Us אחרון היה ביולי והכל היה תקין. בימים שאחרי הלידה זיהיתי גוש מוצק בשד שמאל וכמה ימים אחרי הרגשתי 2 בליטות בבית השחי. מיותר לציין שאני בהיסטריה וחושבת על הגרוע מכל. כמה צריך לדאוג? יש לי תור לכירורג שד בשבוע הבא. האם זה שאולטאסאונד היה תקין לפני 4 חודשים יכול להרגיע אותי? האם זה קשור להריון והנקה? ממש אודה לתשובות

25/11/2019 | 18:40 | מאת: יעל

מוסיפה- בת 42

הי יעל, מצטערת לשמוע שאת בהיסטריה,נשמע שאת עשית נכון בכך שקבעת תור לרופא, והוא זמין. יש סיכוי גבוה שהממצא קשור להנקה ויכול להיות שעד עכשיו כבר נעלם. לא ציינת איפה הגוש שידוע ומוכר ועוקבים אחריו.זה שסונר היה תקין לפני 4 חדשים לא אומר הרבה אבל מרגיע כי את מגיבה לשינוי ומבררת מוקדם. מקווה איתך לבשורות טובות ומרגיעות. בריאות שלמה

27/11/2019 | 07:29 | מאת: יעל

תודה על תשובתך. הגוש הקודם נמצא בחלק התחתון של שד שמאל, בעוד החדש בחלק העליון. ממה יכולים להווצר שני גןשים בבית השחי? הם כואבים ויש רגישות

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד