כאב בגוש קטן בשד השמאלי בצד הכי שמאלי שלו

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

03/11/2019 | 21:41 | מאת: סיון

שלום זה התחיל חודש שעבר ש8/10 ימים לפני המחזור כאב לי אחד הבליטות שיש לי בחזה (יש לי פשוט מלא זה המבנה חזה שלי-עשיתי בדיקה שיצאה תקינה לפני 8 חודשים) יום יומיים אחרי המחזור הכאב נעלם חודש לאחר מכן 7 לפני התאריך המשוער של המחזור שלי התחיל לכאוב לי באותה בליטה בחזה האם זה הגיוני שזה יכאב באותו מקום? מה זה יכול להיות? מה צריך לעשות? מעט מודאגת... ולא הבחנתי בשינוי נוסף שני השדיים שלי מעט קשים כאילו לפני מחזור תודה יש לציין שהמחזור שלי לא ככ סדיר יותר אני שנה ו5 חודשים אחרי לידה הוא בהתחלה היה מאוד סדיר אחרי כמכ חודשים מהפרש של 27 יום בין מחזור למחזור נהיה בערך 34 יום הייתי אחרי ההריון אצל רופאת נשים הכל היה תקין ועשיתי גם אולטרסאונד בטן שיצאה תקינה

הי סיון, לא ציינת בת כמה את.ואיזה בדיקה עברת לפני 8 חדשים. הייתי ממליצה להבדק שוב ואולי לבצע US (אולטראסאונד) לבדוק אם יש שם ממצא. יכול להיות שמדובר בממצא שפיר (קרוב לודאי) לפי מה שציינת הוא משתנה בהתאם למצב ההורמונלי. בריאות שלמה

19/11/2019 | 22:03 | מאת: סיון

בת 31 בדיקה שיגרתית היא אמרה שהכל 100 אחוז אז לא היה לה צורך לשלוח אותי לשום בדיקה נוספת, הייתי אצלה גם לבדיקה כחצי שנה לפני גם שיגרתית והיה בסדר גמור כן הבנת נכון הוא הופיע לי כמו שציינתי כ8/10 ימים לפני מחזור . כמה ימים בודדים אחרי המחזור הוא עבר ושוב הופיע לי הכאב באחד הגושים (כי אצלי המבנה הוא מלא גושים) כמה ימים לפני מחזור והוא נעלם תוך כדי המחזור ואחרי שבועיים שזה מלפני יומיים הרגשתי אותו שוב אבל בכאב נמוך בהרבה אולי זה בגלל הביוץ? אז את ממליצה ללכת לרופאת שד שתבדוק שנית ולבקש ממנה אולטרסאונד?

19/11/2019 | 23:26 | מאת: סיון

בת 31 בדיקה שיגרתית היא אמרה שהכל 100 אחוז אז לא היה לה צורך לשלוח אותי לשום בדיקה נוספת, הייתי אצלה גם לבדיקה כחצי שנה לפני גם שיגרתית והיה בסדר גמור כן הבנת נכון הוא הופיע לי כמו שציינתי כ8/10 ימים לפני מחזור . כמה ימים בודדים אחרי המחזור הוא עבר ושוב הופיע לי הכאב באחד הגושים (כי אצלי המבנה הוא מלא גושים) כמה ימים לפני מחזור והוא נעלם תוך כדי המחזור ואחרי שבועיים שזה מלפני יומיים הרגשתי אותו שוב אבל בכאב נמוך בהרבה אולי זה בגלל הביוץ? אז את ממליצה ללכת לרופאת שד שתבדוק שנית ולבקש ממנה אולטרסאונד?

26/11/2019 | 22:45 | מאת: סיון

היי הייתי אצל כירוג שד היא במישוש עשתה לי בדיקה של הבתי שחי והחזה היא אמרה שהכל מושלם, ושאלתי אותה על הבליטה בחזה שכואבת אז היא נגעה לי בידיוק בנקודה והיא אמרה לי "פה נכון?!" אמרתי לה כן והיא אמרה לי ככה המבנה חזה שלך אז שאלתי אותה אם לא צריך אולטרסאונד והיא אמרה לי לא זה המבנה הכל מושלם , ועד עכשיו כואב לי התחיל לי שבועיים לפני המחזור שיגיע לי, לסמוך על מה שהיא אמרה? בדיקה באמצעות מישוש זה מספיק כדי לדעת שהכל בסדר אם הגיבה ככה? תודה🙏

01/12/2019 | 20:49 | מאת: סיון

אשמח לתשובה להודעה האחרונה שלי תודה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד