גוש עם הפרשה שקופה ולבנה לאחר הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

03/11/2019 | 12:49 | מאת: חיה

שלום אני בת 23 לפני כ5 חודשים במהלך הנקה מצאתי גוש בשד השמאלי ובבדיקת us אמרו שהוא גוש שומן, כיום אני בהריון (שבוע 12) ואני מרגישה שהגוש גדל וכן אפילו שהפסקתי להניק לפני חודש עדיין יש לי הפרשה שקופה ומדי פעם הפרשה כמו חלב מה עלי לעשות תודה מראש

הי חיה,נשמע שאין קשר בין הדברים. יכול להיות גוש שפיר, ויש להיות במעקב לגביו.הפרשת חלב או חומר דמוי - יכולה להיות גם חדשים לאחר הפסקת הנקה. את גם בהריון וזה מצב בו ההורמונים גבוהים ועוד יותר סיכוי להפרשת חלב. הייתי עוקבת ובמידת הצורך בדיקה אצל כירורג. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד