חצקונים וכאבים בציצי ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

03/11/2019 | 00:46 | מאת: לי

היי.. לפני שבוע בערך נהיה לי חצקון קטן בפיטמה למעלה בצד ימין.. "פוצצתי" אותו בעדינות ולאחר כמה ימים נהיה לי עוד אחד אבל בחלק התחתון של הפיטמה בצד ימין.. פוצצתי אותו גם אבל ממש כאב לי ועדיין המשיך לכאוב לי. אתמול ניקזתי אותו שוב כי כאב לי בטירוף וקיוויתי שזה יעזור.. כרגע אמא ייעצה לי לשים משחה אנטיביוטית עם יוד על הפצע.. מה לעשות? האם זה מסוכן? ממש כואב לי 😭 תודה על העזרה

הי לי, מה שאת מתארת לא נשמע מסוכן. אני חייבת להזהר בדברי שכן איני יכולה לבדוק אותך אבל מהתיאור נשמע שהבעיה היא שטחית, בעור. לא ציינת בת כמה את. עדיין ממליצה לפנות לכירורג לבדיקה ואולי US במידת הצורך. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד