טמוקסיפן לפני טיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

05/10/2019 | 22:33 | מאת: רונית

שנתיים לאחר סרטן שד, שנתיים טיפול בטמוקסיפן ולפני טיסה טרנסאטלנטית. האם עלי להפסיק לקחת טמוקסיפן לפני הטיסה? מכיוון שידוע בתור גורם לקרישיות

הי רונית, אם המענה עדיין רלוונטי - אני לא הייתי ממליצה להפסיק את התרופה, אלא להקפיד על תנועה בייחוד של הרגליים במשך הטיסה. הליכה וסיבובי כפות רגליים יכולים לעזור. אני לא מכירה השפעה נקודתית של התרופה בטווח של ימים. ההשפעה היא יותר כללית ונשמע לי הגיוני פשוט להקפיד על מה שיכול לעזור. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד