שלום שוב מוסיפה עוד פרט

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

16/09/2019 | 16:00 | מאת: מיה

שלום דר הצלחתי לדבר עם הפרופסורית שעשתה לי את הבדיקה שיצאה תקינה וסיפרתי לי על בידקת אסותא שיצאה לא תקינה עם birads 4 a היא אמרה לי שמבחינתה לא להתייחס ששולחים אליה נשים אחרי מלא בידקות והיא תמיד קובעת את הבדיקה הוודאית יש לציין שאת בדיקת אסותא ביצעה טכנאית ורופאה פיענחה אותה את הבלוטות האינטראממריות שרשמה הפרופסור, אסותא פיענחה כ ממצא birads 3 ו birads 4 a . מה דעתך ?

הי מיה עניתי לך לשאלה הקודמת. ממליצה שפשוט תמשיכי מעקב נשמע שאין ממצאים מדאיגים. לפעמים צריך לבצע ביופסיה כדי להיות יותר בטוחים אבל כך זה נשמע. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד