גרד בשד ובדיקת כירוג שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

18/05/2019 | 22:02 | מאת: אביטל

שלום, לפני כשנה עשיתי אולטרסאונד שד והתגלה פריאדנומה וציסטות. שמו לי קליפ במקום. השבוע הייתי בביקורת אצל כירוג שד ואמר שאין צורך באולטרסאונד נוסף ורק בדיקת מישוש פעם בשנה. האם ניתן להסתמך על זה? כמו כן יש לי הרבה פעמים גרד בשד בצד של הקליפ (האם זה קשור)?

הי אביטל, אני לא הייתי מייחסת את הגרד לפיברואדנומה או לקליפ. מצד שני אני כן ממליצה לנשים הנבדקות אצלי לעדות מעקב תקופתי אחר גושים שאובחנו, לראות אם אין גדילה משמעותית של הממצאים. לא ציינת את גילך

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד