שינןי צבע בעטרת בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

11/05/2019 | 23:56 | מאת: ב'

שלןם אני בת 31. מניקה זה תשעה חןדשים. לפני מספר ימים שמתי לב כי בשד שמאל יש עיגןל בהיר מסביב לפטמה שגןדלן לא קבןע {כלומר לפעמים מתכווץ אך בחלק גדןל מהזמן ניתן לראותן}. המרקם רגיל. חשבתי שאןלי זה קשןר לואקןפ שנוצר בהנקה אך מןדאגת מכך שזה רק בצד אחד (בשני זה ממש ממש מינורי). קבעתי תןר לכירןרג שד אך יש עןד חןדש. אשמח לשמןע האם זן תןפעה שדןרשת בירןר דחןף יותר או שזה יכןל לקרןת בהנקה מסיבןת סבירןת.. תןדה!

הי ב', שינוי בצבע סביב פטמה בתקופת הנקה נפוצים ביותר ולרוב אינם מדאיגים כלל. אני מניחה שגם אצלך העור והצבע יחזור לקדמותו לאחר תקופת ההנקה. בכל מקרה מומלץ להקפיד על שגרת בדיקות תקופתיות. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד