בלוטה קטנקנה וניידת בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

22/01/2019 | 13:25 | מאת: לי

שלום דר כתבתי פה בעבר על כאבים בשד שמאל ללא ממצאים לפני יומיים במקרה אני ממששת את שד ימין "שלא כואב" אני ממשת ממש בחלק התחתון יותר לצד הימני אם אני לא טועה מיששתי בלטה קטנטונת ממש רכה שמחליקה כמו סבון , אני לא כלכך בטוחה אם היא מחוברת לרכמה כי הרכמה של השד הימני שלי ממש נוזלית ולא אחידה ,, האם בלוטה כזו יכולה להיות סרטנית ??? אציין שנבדקתי לפני פחות משנה בסונר שדיים תקין ,, בדיקת מישוש לפני חודש תקינה.. אני אוכלת סרטים שחורים כרגע בת 28.

הי לי, ממצא כמו שאת מתארת הוא ברוב המקרים שפיר, בלוטה קטנה וניידת ומרגישה לא "מחוברת" לשאר הרקמה נשמע לי כמו גוש שפיר ששמו פיברואדנומה. בכל מקרה. אם בעבר לא הרגשת בבלוטה צריך לחזור כעת לרופא ולבצע US חוזר. אין סיבה לסרטים שחורים, עדיין שכיחות של סרטן שד בגיל 28 היא נמוכה מאד, נדירה. בריאות שלמה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד