כאבים ממושכים האם לבקש עוד בדיקה ?

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

17/01/2019 | 13:43 | מאת: אנג'ל

שלום לפני חצי שנה עשיתי סונר שדיים בגלל כאבים בשד אחד בלבד התשובה birads1 ללא גושים או ממצאים בבתי השחי , כרגע שוב כאבים באותו שד שמקרינים לגב ללא ממצאים בבדיקת מישוש של רופא משפחה וגם כירורג . האם להתעקש על בדיקת us או שהבדיקה מלפני 6 חודשים מספקת לבינתיים ?? הנני בת 28 . לידה ראשונה הנקתי שבועיים לידה שניה לפני 3 שנים לא הנקתי בכלל .

הי אנג'ל . אין לצערי ודאות של 100% באף בדיקה. אבל השילוב של - גילך, תלונה שאינה מאד מחשידה לסרטן שד, בדיקה ידנית תקינה וסונר תקין בשנה האחרונה - מורידים את רמת החשד לדרגה נמוכה מאד. המשיכי להיות ערנית, להבדק באופן מסודר. בריאות שלמה!

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד