נוזל מהשדיים כבר המון זמן

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

04/12/2018 | 20:01 | מאת: מיה

שלום דר אני בת 27 אחרי שתי לידות ילדה בת 5 והבן בן שנתיים ו 8 חודשים את הבת הנקתי שבועיים והבן לא הנקתי בכלל "הילדים שלי מתקשים לתפוס את הפיטמה " כמו שאמרתי לידה אחרןנה לפני שנתיים ושמונה חודשים ועד עכשיו כאשר אני לוחצת על השדיים יש נוזל אני לא יודעת אם זה חלב או נוזל שקוף אבל יש נוזל ואני זוכרת טוב שזה גם אחרי שילדתי את הבת והפסקתי להניק תמיד כשלחצתי היה שם משהו שיצא . בחודש יולי האחרון עשיתי Us שד ושני כירורגים בדקו אותי . רק ששכחתי לציין מולם את הקטע של הנוזל . האם זה משהו מסוכן ? פתאום עולים בי חששות .

הי מיה, נשמע שזה מצב טבעי לחלוטין של שארית של חלב. לפעמים יש הפרשה כפי שאת מתארת מהפטמה, והיא תקינה לחלוטין. יש לשים לב להפרשה של דם -מחייב בדיקה. ממליצה לך להמשיך מעקב ובדיקות כרגיל (אחת לשנה). הילה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד