פצע בשד וכאבים בבית השחי.

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

05/11/2018 | 16:49 | מאת: א

שלום. אני כמעט בת 50. יש לי פצע בשד ימין כבר מס' חודשים. הפצע הוא פנימי ולא עובר גם לאחר מס' סוגי אנטיביוטיקה בכדורים ובמשחות שנתנו לי. בזמן האחרון אני מרגישה מידי פעם כמו דקירה בבית שחי ימין ומידי פעם כאב עמום בעיקר בשד ימין. באופן כללי יש לי גם עייפות כרונית. האם כל אלה מעידים על סרטן השד? למי אני צריכה לפנות לבירור?

ממה שתיארת לא ניתן להגיד שהממצאים מעידים על סרטן שד! יש להבדק ע"י רופא כירורג - לבדיקה ידנית, וגם היה עליך לבצע ממוגרפיה (מומלץ מגיל 40 לפחות אחת לשנתיים), הפניה לכך את יכולה לקבל או מהכירורג או מרופא/ת משפחה.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד