כאב בשד שמאל וביד שמאל המשך

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

29/07/2018 | 17:26 | מאת: מיה

היי תודה רבה על התשובה המהירה מה הסיכוי שיש לי משהו ממאיר בשד ?? והאם העדר גוש עדיין מעלה את האופציה ?? ולמה הכירורג לא שלח אותי ל Us אני המומה ..

29/07/2018 | 19:20 | מאת: פרופ' דינה לב

כאב בשד, במיוחד בגילך הוא בד״כ משני לשינויים הורמונליים ואינו מייצג מחלה סרטנית. יחד עם זאת כמובן שכשיש תלונה חדשה חייבים לבדוק וטוב שהלכת לכירורג. ההחלטה לשלוח לאולטרהסאונד קשורה לגורמי הסיכון שלך ולממצאים בבדיקה ואינה תמיד חובת המציאות וזה תלוי בהחלטתו של הכירורג - לא תמיד שולחים. כמו שאמרתי אם התלונות ממשיכות תגשי שוב לכירורג. בבריאות, דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד