יוצא לי נוזל מהשד...

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

05/07/2018 | 21:46 | מאת: מיטל

שלום.. אני קצת דואגת שיש לי סרטן.. אני בת 16... קיבלתי מחזור בגיל 13 כל חודש ולפני שלוש חודשים הפסקתי לקבל מחזור והתחלתי להרגיש כאב וגרד בשדיים... ופתאום אתמול והיום קצת יצא לי נוזל לבן אני לא יודעת מה זה קראתי בגוגל שזה יכול להיות סרטן ואני ממש מפחדת... אני גם מתביישת ללכת לרופא ולבדוק כי מבקשים ממש להתפשט...

06/07/2018 | 07:51 | מאת: מיטל

אני לא בהריון בטוח כי אני בתולה.. כל הלילה כאב לי לישון על הבטן כי כואב לי בפטמה... תעזרי לי בבקשה במחשב אני מתביישת ללכת לרופאה...

07/07/2018 | 07:39 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, התלונות שאת מתארת מתאימות יותר לחוסר איזון הורמונלי מאשר לסרטן. יחד עם זאת חשוב מאד שתגשי להבדק. מציעה שתבחרי כירורגית שד אשה ככה שהמבוכה תהיה קטנה יותר. בבקשה אל תזניחי בבריאות, דינה

07/07/2018 | 21:46 | מאת: מיטל

אני לא הולכת ללכת לרופאה גם אישה ולעשות בדיקת שד... אני מתביישת ממש... הרגעת אותי שזה לא סרטן אבל אם תוכלי להסביר לי מה זה חוסר איזון הורמונלי שכתבת ואיזה טיפול נותנים לזה? ואיזה בדיקות עושים לזה האם גם מביכות או כואבות? אני עוד לא בת 16 אפילו לא יודעת למה יש לי בעיות כאלה... לא סיפרתי אפילו לאמא שלי שנעלם לי המחזור או שכואב לי בשד כי אני קודם רוצה להבין מה הבדיקות שעושים ולחשוב אם אני מסוגלת לעשות אותם בכלל.. בטוח יגידו לי גם בדיקות דם נכון? לא עשיתי מגיל 6... תודה..

07/07/2018 | 21:58 | מאת: פרופ' דינה לב

אני מצטערת יקירה אבל לא ניתן לקבל אבחנות באינטרנט מבלי להבדק בבקשה תספרי לאימך ותיגשי להבדק בהקדם האפשרי דינה

07/07/2018 | 22:38 | מאת: מיטל

סליחה שאני חופרת.. אבל אני לא ביקשתי אבחנות... ביקשתי רק שתכתבי לי מה הבדיקות שיגידו לי לעשות... בבקשה.. הרי בטוח את יודעת... מתחננת שתעזרי לי ותעני לי על השאלות... זה ממש יעזור לי... ואחרי זה אלך להבדק... בבקשה ממך... בעוד פורום לא רצו לעזור לי בטח בגלל הגיל שלי (הם פשוט כתבו "אין דיון. יש צורך להבדק")... בבקשה תעני לי נורמלי... תודה מראש ולילה טוב...

08/07/2018 | 07:51 | מאת: פרופ' דינה לב

אי אפשר לקבוע בדיקות בלי לבדוק אותך אני מסכימה עם שאר הפורומים, גשי להבדק בהקדם האפשרי דינה

08/07/2018 | 09:29 | מאת: מיטל

אני באמת באמת מתביישת.. לא צוחקת... השאלה אם אפשר לבדוק אותי עם חולצה או עם חלוק...

10/07/2018 | 20:52 | מאת: מיטל

עד שהרופאה תענה מישהי אולי יודעת אם יש סיכוי ? או מישהי תוכל להגיד לי איך מתגברים על הביישנות גם מרופאה אישה? תודה

11/07/2018 | 12:08 | מאת: אחת שרוצה לעזור

מיטל חביבה, את ממש חייבת להתגבר על הביישנות ולשמוע בעצת הפרופסור ולגשת בבקשה בהקדם האפשרי לבדיקת כירורגית שד. אם את חברת מכבי תוכלי להתקבל באסותא אשדוד ללא בעיה אצל הרופאה פרופסור דינה לב ותראי איך תהיי מרוצה ממנה ותצאי ממנה בחיוך ותשכחי מהביישנות. בבקשה אל תהססי. זה רק לבריאותך.

11/07/2018 | 21:18 | מאת: מיטל

תודה... אני לא במכבי... השאלה שלי היתה אם אפשר להיבדק עם כיסוי כלשהו? אני רוצה להיבדק.. אבל אני מתביישת ורוצה להיבדק עם כיסוי...

15/07/2018 | 16:31 | מאת: מיטל

בבקשה אני צריכה תשובה האם יסכימו לעשות בדיקה עם כיסוי עליי? אל תתעלמי מהשאלה שלי בבקשה... אחרי שתעני לי ותגידי שזה אפשר אני יגיד לאמא שלי שתקח אותי לבדיקה מה אני יעשה... אין לי את מי לשאול חוץ מפה... :(

15/07/2018 | 18:22 | מאת: פרופ' דינה לב

הי יקירה, בכדי לעשות את הבדיקה בצורה יעילה צריך לעשות אותה ללא כיסוי. אני ממש מבקשת שתגשי להבדק. דינה

15/07/2018 | 21:52 | מאת: מיטל

תודה רבה... אמרתי לאמא שלי והזמנו תור לרופאת ילדים קודם... מקווה שיהיה בסדר... אני ממש מפחדת וממש מתביישת... אפילו לדבר על זה פאדיחה.. אני יודעת שבסוף אני יעשה סתם את הבדיקה ויגלו שזה כלום ושסתם הלכתי... אבל מה אני יעשה אף פורום לא רוצה לענות לי לצערי.. תודה רבה על התשובות שכן ענית לי ולילה טוב

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד