דקירות. בפיטמה. ימנית.

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

02/07/2018 | 19:40 | מאת: ויטל

שלום. בת 33. בריאה. הפסקתי גלולות לפני חודש. בחודשיים האחרונים מרגישה דקירה בפיטמה הימנית במיוחד כשהיא מזדקפת. וגם כאשר לוחצת עליה כשהיא לא זקופה חשה דקירות. מה התופעה? האם היא שכיחה? ומה עליי לעשות?

03/07/2018 | 06:07 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, כאב בשד מהסוג שאת מתארת הוא לא נדיר, במיוחד בגיל הפוריות וברוב המקרים קשור לשינויים הורמונליים. יחד עם זאת, כדי לוודא כי אין ממצא בשד היכול לגרום לסימפטומים עליך להבדק ע״י כירורג שד והוא יקבע האם יש צורך בבדיקות נוספות בבריאות, דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד