פריחה ושריפה בפטמות.

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

30/04/2018 | 04:29 | מאת: הארלי

היי.. אני בהריון שבוע 10, החזה שלי התחיל לכאוב בעיקר כשאני לוחצת עליו לפני כמה חודשים (עוד לפני המחזור האחרון) אבל היום החלק התחתון של העטרה התחיל פשוט לשרוף לי , הוא נהייה אדום ויש עליו כמין פריחה כזו ששורפת. אשמח לדעת אם זה משו שלגיטימי להריון בחודש 10 או משו שצריך לדאוג לגביו. תודה רבה על הזמן שהוקדש לשאלה שלי :)

30/04/2018 | 12:50 | מאת: פרופ' דינה לב

הי הארלי, מבלי לבדוק אותך קשה לי לתת תשובה ודאית. רוב הסבירות כי מדובר במשהו שפיר אולי דלקתי אך אבקש שתגשי להבדק ע״י כירורג שד בהקדם בבריאות, דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד