כאב בשד שמאל אחרי בדיקת US

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

11/02/2018 | 09:35 | מאת: נעמה

טוב, כ4 חודשים סובלת מכאבים שבאים והולכים בשד שמאלי מוקרן לכל צד שמאל הופנתי עי כרורג שד לUS ואלו הן התוצאות : שד יד ימין : ציסטה בגודל 0.57 בסריקה של בית השחי ב.מ.פ. שד שמאל: מעל הפיטמה שעה 12:00 הודגמה קישרית לוברלית מוגדרת היטב בגודל 1.31 ס"מ בסריקה של בית השחי ב.מ.פ. BIRADS-2 חזרתי לכרורג עם התוצאות אמר שהכל בסדר והטיפול בכאב הוא לנסות לקחת ויטמין E ולמרוח וולטורן. עברו מאז כחודשיים עדיין הכאב שם , הייתה הפסקה של שבועיים בערך וחזר שנית ישנם ימים שהכאבים מאוד חזקים . מה יכולה להיות הבעיה ??

12/02/2018 | 07:01 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, כאב בשד אצל נשים בגיל הפוריות הינו בד״כ משני לשינויים הורמונליים וע״כ הוא נוטה להשתנות בהתאם למחזור החודשי. יחד עם זאת, מכיוון שהכאב הזה חדש לך וקיים ממצא בUS (מראה שפיר) אמליץ לך לגשת לבדיקת שד חוזרת בבריאות, דינה

12/02/2018 | 07:48 | מאת: נעמה

בוקר טוב, תודה רבה על המענה המהיר.

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד