בדיקת שד ידנית בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

09/02/2018 | 09:58 | מאת: שרון

שלום, אני מניקה הנקה מלאה את ביתי בת החודש. במרץ אני אמורה לעבור את בדיקת השד השנתית ומתכננת עדיין להמשיך להניק הנקה מלאה. אני מבינה שניתן לעבור בדיקת שד ידנית בזמן הנקה. השאלה שלי היא האם יש הנחיות מיוחדות לפני הבדיקה כגון ריקון השד? תודה רבה!

10/02/2018 | 11:19 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, אין בעיה לבצע בדיקת שד ידנית במהלך הנקה במגבלות כמובן השינויים בשד הקשורים לשד מניק. אין המלצות מיוחדות אבל ריקון השדיים טרם הבדיקה אכן יכול לעזור בבריאות, דינה

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד