כאבים בשד אחד אודה לחוות דעת תודה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

09/01/2018 | 20:41 | מאת: מירי

שלום בת 28 .בריאה. לפני שנה עשיתי סונר שד שיצא תקין לחלוטין. בימים האחרונים יש לי מעין דקירות כמו עקצוצים כאלה בפטמה בשד השמאלי.במגע במקום מציק יותר. למעט זה אין שום תופעות אחרות. בנוסף אני סובלת באותו צד ( ביד שמאל) מדלקת בגיד. האם יתכן שהכאב בשד קשור ליד ?מקרין? שהמקור שלו שרירי? ואם לא ממה יתכן התחושות האלו בשד? לחוצה. אודה לחוות דעת

10/01/2018 | 16:32 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, כאבים בשדיים מאד שכיחים ובעיקר בקרב צעירות. בדרך כלל המקור לכאב הוא הורמונלי ולא מהשריר או הזרוע. בכל מקרה ממליץ להבדק. בברכה,

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד