כאבים בפיטמה השמאלית

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

15/12/2017 | 16:12 | מאת: אילנה

בשבוע האחרון כאבים בפיטמה השמאלית בת 56 ממוגרםיה תקינה ובדיקת כירורג תקינה מלפני חודש וחצי,שבוע לפני הכאבים בםיטמה סבלתי משדיים כבדות ,זה חלף והופיעו כאבים בפיטמה השמאלית רופאת נשין בדקה אותי ואמרה שהכל תקין ביום א הקרוב אגש לבדיקת כירורג,דואגת מאוד.

17/12/2017 | 21:17 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, חסרים פרטים כגון סיפור משפחתי של סרטן שד וכן האם ישנה הפרשה פיטמתית. בדרך כלל כאבים בשד אינם מצביעים על גידול. בכל זאת מומלץ להבדק. בהצלחה, אביעד

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד