שנה ו7 חודשים ללא הנקה ועדין יש חלב

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

08/10/2017 | 23:13 | מאת: סיון

שלום, אני בת 30 הנקתי את בני במשך שנה, היום שנה ו7 חודשים אחרי כשאני לוחצת על החזה עדין יוצאות כמה טיפות בודדת. שמתי לב שבעבר היה יוצא רק מחזה ימין ועכשיו רק משמאל. הייתי אצל כירוג שד ועשיתי אולטראסאונד לפני קצת פחות משנה יצא תקין. האם יש סיבה לדאגה? האם אני צריכה לפנות לרופא? ואם כן אז לאיזה? אשמח לקבל מענה! תודה רבה.

09/10/2017 | 13:53 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, איני רואה סיבה לדאגה. מציע בכל זאת להיות במעקב כירורג שד. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד