שריפה חזקה בשד מהפטמה ואל כל השד

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

15/05/2017 | 17:57 | מאת: דנה

שלום. אני בת 32, נשאית BRCA1 .. לפני כשנה וחצי חליתי בסרטן השד.. הגוש היה בשד הימיני.. עברתי ניתוח למפקטומי, כימותרפיה והקרנות.. עכשיו אני מרגישה שריפה חזרה בשד הנגדי.. שמתחילה מהפטמה ומתפזרת בכל השד.. עשיתי אולטראסאונד וממוגרפיה והכל יצא תקין, אך אני לא רגועה, משום שזה יכול להיות מצב טרום סרטני שלא רואים בבדיקות שביצעתי.. מה עלי לעשות? האם זה יכול לנבוע מסטרס שאני נמצאת בו כרגע? תודה

21/05/2017 | 17:40 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום וסליחה על התגובה המאוחרת.. אין לי הסבר לכאב בשד השמאלי. העובדה שההדמיה תקינה אמורה להרגיע. כאבים בשדיים זו תלונה מאד שכיחה ובד"כ אין מקור ברור לכאב ובנוסף, בד"כ אין הכאב קשור לגידול. האם ביצעת MRI שדיים לאחרונה? האם את במעקב מרפאת נשאיות BRCA? ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד