אסימטריה חדשה בממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

20/04/2017 | 21:07 | מאת: מ

שלום רב ד"ר בת 47, בממוגרפיה נמצאה אסימטריה חדשה לעומת בדיקה קודמת מלפני שנה. biradas 4a. אין גושים או הסתיידויות. באולטרסאונד לא נמצא כלום. עברתי ממוטומיה, כעת ממתינה לתוצאות. ההמתנה לתוצאות הביופסיה קשה להתמודדות ומורטת עצבים. האם מהממצא בממוגרפיה ומדרגת החומרה 4a ניתן לקוות לטוב? מה הסיכוי לדעתך לממצא חיובי? תודה רבה

23/04/2017 | 20:30 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, הסיכוי שימצא סרטן הנו נמוך ועומד על כ - 10-13%. מבין לליבך שההמתנה קשה. נקוה שיהיה טוב.. אביעד

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד