פצע ציסטה בשד השמאלי

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

06/02/2017 | 18:00 | מאת: חיותה

שלום רב, אני בת 40 ללא ילדים. לפני כחצי שנה הופיע לי פצע קטן יחסית בשד שאובחן כציסטה. אני טופלתי במשחה נגד זיהומים מסוג בטאקורן ג'י. הפצע אמנם נסגר אך במקום בו היה נותר כתם שלא נעלם. האם זה תקין? האם מספיק להיות במעקב כל חצי שנה? אודה לך על תשובתך.

06/02/2017 | 18:38 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שלום, סביר להניח כי מדובר בפצע שהחלים אך אני מציע להיבדק ע"י רופא עור וכירורג שד על מנת להסיר ספק. כירורג השד ישקול באם להפנותך לממוגרפיה. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד