דוסטינקס וכאבים..........

דיון מתוך פורום  בריאות השד וניתוחי שד

21/01/2017 | 21:00 | מאת: שושי

שלום, אני בת 27.. נמצא אצלי לפני שבועיים מיקרואדנומה בהיפופיזה בגודל 5 מ"מ שמפרישה פרולקטין וגורמת לי לווסת לא סדיר. הרופא הביא לי לקחת חצי כדור דוסטינקס בתור התחלה פעם בשבוע. אתמול זו היתה פעם שניה שלקחתי והכדור הזה גורם לי לתופעות לוואי רבות. בין היתר גורם לי לכאבים חזקים בשד. היום הרגשתי כאילו לוקחים לי מספריים וגוזרים לי את הפטמה. יממה של תופעות לוואי שונות ואז עובר לי. אני לא יודעת מה לעשות.. מה אפשר לעשות? מה יהיה כשיעלו לי את המינון? תודה

22/01/2017 | 15:19 | מאת: ד"ר אביעד הופמן

שושי שלום, ידוע כי התרופה הנ"ל עלולה לגרום לכאבים בשדיים. אם הכאבים אינם מוקלים תוך מספר ימים, עליך להתייעץ עם הרופא שרשם תרופה זו. בכל מקרה אני ממליץ להבדק ע"י כירורג שד בזמן הקרוב. בברכה, ד"ר אביעד הופמן

מנהל פורום בריאות השד וניתוחי שד