אינך חושב שהמונח "תרופה מזוייפת" מטעה?

דיון מתוך פורום  תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי

07/09/2015 | 12:10 | מאת: רמי

לדעתי צריך לעשות הפרדה ברורה בין תרופות שכל חטאן הוא הפרת קניין רוחני לבין תרופות שאינן מכילות את החומר הפעיל שהן אמורות להכיל או שמכילות בנוסף חומרים מזיקים. ברור לי שהלכה למעשה לא תמיד אפשר להבדיל בין שני הסוגים, אבל אין לי ספק שישנם מקרים רבים שבהם כן אפשר להבדיל.

15/10/2015 | 13:38 | מאת: מיקי אריאלי

אנו משתמשים בהגדרות של הWHO וCOE FALSE REPRESENTATION לכן תרופה מקורי באריזה מזויפת-מבחינתנו תרופה מזויפת תוסף תזונה שמכיל חומר פעיל תרופתי כגון TIGER KING מזויף

מנהל פורום תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי