אספירין

דיון מתוך פורום  תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי

04/06/2015 | 05:53 | מאת: ניר

שלום בן 40 מזה כמה שנים שאני לוקח מיקרופירין מניעתי במינון של 75 מ"ג (בהתחלה לקחתי של 100) בהמלצת נוירולוג בגלל קרדיוליפין חיובי בבדיקת דם (נעשתה כחלק מבירור לכאבי ראש וחולשת יד חולפת). יצא לי להיתקל במוצר של חברה לתוספי מזון, והיא יוצאת זול בהרבה מאשר לקנות כל חודש מיקורופירין. רציתי לשאול אם תוכלו בבקשה להציץ בקישור הבא ולומר לי האם המוצר יכול להוות תחליף הולם למיקרופירין, הן מבחינת התועלת הרפואית והן מבחינה בטיחותית. http://www.lef.org/Vitamins-Supplements/item01066/Aspirin-81-mg תודה רבה

07/06/2015 | 10:40 | מאת: מיקי אריאלי

ניר שלום 1 אספירין הוא לא תוסף תזונה אלא תרופה לכל דבר- 2 משרד הבריאות בודק לא רק טיב של החומר גלם אבל גם ספיגה ולכן יעלות של החומר בגוף-זה לא נכון בקשר לחומר הנ"ל 3 בזמן אחרון התברר שבבדיקה של הFDA "תוספי תזונה "לא הכילו החומרים הרשומים ו המינונים היו לא מדויקים 4לכן המלצתי תקנה תרופה -אספירין מבית מרקחת-או קו"ח ולא דרך האתר

מנהל פורום תרופות מזויפות - פשע פרמצבטי