טיפול בוסטיבוליטיס באמצעות דקטקורט

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

23/02/2016 | 17:37 | מאת: יעל

שלום, אני בת 18 ולפני כשנה התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי , מאז ומתמיד היו לי כאבים בחדירה אשר הלכו והתחזקו והחמירו מפעם לפעם. כמו כן, מעולם לא השתמשתי בטמפונים עקב הכאב בהחדרתם. בשבוע האחרון הלכתי לגניקולוג ולאחר ביצוע בדיקה מאוד מכאיבה , אבחן וסטיבוליטיס ורשם לי את המשחה דקטקורט לשימוש של פעמיים ביום למשך 14 יום. כאשר קראתי את עלון המשחה ראיתי כי המשחה יעילה בטיפול בפטריות בעיקר, האם היא יעילה גם כן בטיפול בוסטיבוליטיס?

שלום רב, דקטקורט אכן אינה טיפול לווסטיבוליטיס. בברכה, ד"ר בינה כהן-סחר

20/01/2018 | 21:31 | מאת: טיפול קלוקל ולא אחראי

ההרופא חושד שהכאבים הגרמים מפטריה.כי זו הרוטינה שלהם. למרות שבקלות אפשר להבחין בין כאב של פטריה\דלקת לזה של וסטיבוליס-בבדיקה על ידי מקלון וזיהוי כאב נקודתי ולא מפושט. אך הם\ן מעדיפים לא להקשיב לפציינטיות ולא לבדוק אותן בקפידה-ניתן לאתר פטריהבמשטח.ולהתעלם ממה שאנחנו מדווחות ולהזיק לנו ולהחמיר את מצבנו עם אינסוף משחות וחומרים סטרואידים.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)