כאבים

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

13/05/2015 | 08:56 | מאת: מישהי

זה כבר כמה חודשים שאני מקיימת יחיס מין עם הבן זוג שלי. בהתחלה שכבנו רק עם קונדום וממש כאב לי בחדירה חשבנו שזה בגלל סוג הקונדום.כבר כחודשיים אני עם גלולות ויש לי כאבים ותושה ששורף לי נורא בפתח הנרתיק בזמן חדירה בצורה בלתי נסבלת. לאחרונה גם בזמן קיום היחסים יש דימום רציני.מה זה יכול להיות ולמי לפנות?

שלום רב, דימום בקיום יחסים כאשר לא מדובר בפעמים הראשונות מחייב בדיקת רופא נשים. יתכן שיש משהו בפתח הנרתיק שחוסם אותו חלקית ולכן יש כאב ודימום. בכל מקרה חשוב להשתמש בחומר סיכה בקיום יחסים, שמן צמחי או חומר סיכה ייעודי על בסיס סיליקון הם המומלצים ביותר. בברכה, ד"ר בינה כהן-סחר

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)