לייזר כאבים ביחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

03/12/2023 | 21:10 | מאת: טלי

כאבים ביחסי מין בחדירה ממש בפתח מה מומלץ טיפול לייזר קר (בעוצמה נמוכה) או לייזר לטיפול ביובש 2co שבונה את הקולגן? באופן רציף משתמשת באובסטין ווגיפאם

הי תלוי מה הסיבה לכאבים. לייזר CO2 מיועד לטיפול באטרופיה נרתיקית (יובש שנגרם לרוב מחסר אסטרוגן). לייזר קר מיועד לטיפול בכאב עצבי.

04/12/2023 | 19:44 | מאת: טלי

ואם יש כאב בחדירה במבוא הערייה איך יודעים מה מקור הכאב, אם זה בגלל מחסור באסטרוגן או בגלל כאב עצבי?

אני ממליצה כי תפני לבדיקת רופא/ה המתמחים במחלות עריה לצורך אבחנה והמלצה על הטיפול המתאים.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)