גרד מעל 3 חודשים כאבים ביחסי מין ושתן בהרבה יותר ממה שהיה

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

22/09/2023 | 15:53 | מאת: אלכס

היי לכולן, כבר שלושה חודשים שאני עוברת בין רופאי נשים במכבי כולל רופאה פרטית ואפאחד לא נותן לי תשובה למה יש לי התלונות כוללות גרד וכאבים מדי פעם, נפיחות ואדמומיות שם וכאבים ביחסין מין. כל הזמן המציאו לי דברים בהתחלה מלא זמן פטריה למרות שעשיתי בדיקה של הפרש של חודשיים שמעיד שאין לי פטריה פלורה נורמאלית ואין צמחים משמרים משהו כזה וסתם השתמשתי באנטיביוטיקות מיותרות ןמלא נרות כולל נרות חומצה בורית 15 ימים. אותו דבר לגבי אחרכך דלקות כנל טיפול שלא היה קשור. אף אחד מהרופאים גם לא שלח אותי כמובן לבדיקות כבר אני בעצמי הלכתי לבדיקות דם ושתן ומשטח והכללל עשיתי ולא מראה ברוך ה מחלות וכדומה ואני משתגעת! מה לא ניסיתי אמרו לי אלרגיה לפוליאסטר קניתי תחתוני כותנה מלאה הכל ישנתי בלי תחתונים קניתי תחבושות אורגניות במשך שבועיים לא עזר אמרו לי אלרגיית עור גם שבועיים ניסיתי לטפל גם לא. האחרון אמר לי שיכול להיות זה מחלת ליכן נתן לי תרופת סטרואידים לשלושה שבועות , שמתי שלושה ימים בוקר ערב רק שרף לי יותר אז הפסקתי. המשכתי שוב עם המשחת סטרואידים וגם בקשתי מרופא משפחה שירשום לי משחה להחדרה ליובש נרתיקי אך כמובן שללא שום עזרה. אני מיואשת במצב על הפנים כל פעם אומרים לי משהו אחר ואני לא מאמינה כבר לאף אחד. מלבד ההרגשה הלא נעימה אני לא מקיימת עם בן זוגי שבועות על גבי שבועות יחסי מין בגלל שאני לא יכולה וכואב לי. בנוסף יש לי שתן מרובה וגם בפי הטבעת לפעמים גרד יש עצות לגבי רופאים במכבי - אני מהמרכז וכמובן מה כבר זה יכול להיוצ אובדת עצות כבר קרוב ל4 חודשים סובלת.

אכן נשמע מאד מתסכל. קשה להעריך לפי התיאור מה זה אולם נשמע שסה"כ היה נסיון לברר ולטפל בלא מעט מהסיבות האפשריות למצב. לא ציינת אם נבדקו מחלות מין - אם לא, זה חלק מהבירור. אני ממליצה לפנות לרופא/ה מומחים במחלות עריה להמשך בירור. בהצלחה.

28/09/2023 | 12:01 | מאת: אלכס

היי אכן עשיתי בדיקות למחלות מין גם דרך הדם וגם דרך השתן ויצא שלילי

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)