שריפה בתוך הנרתיק לפני מחזור בעיקר

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

20/03/2023 | 10:29 | מאת: אנונימית

היי, אני כבר למעלה משנה סובלת מתחושת שריפה חוזרת בתוך הנרתיק, כאשר בתקופה האחרונה בעיקר לפני מחזור (ביומיים שלפני בערך) כאשר לפני כן הייתי סובלת מהבעיה באופן אקראי במשך החודש ובתדירות גבוהה. עשו לי מעל ל10 בדיקות גניקולוגיות שכוללות תרביות ובדיקות מיקרוסקופיות וברוב הפעמים לא נמצאה סיבה לבעיה. (התוצאות יצאו שליליות ברוב הגדול של הפעמים). ניסיתי המון תרופות ותכשירים טבעיים ולא, ניסיתי פיזיותרפיה רצפת אגן ושום דבר לא עוזר לי להעלים את הבעיה. בזמן שסובלת מהבעיה השתנה מחמירה את הכאב, הכאבים בנרתיק התחילו לאחר תקופה ממושכת של דלקות שתן חוזרות שסבלתי מהן והבעיה התחילה במקביל למחזור שהתחזק משמעותית מבחינת כמות הדם, כאבים ואורך המחזור. מציינת שאני גם קצת אנמית, לא בטוחה שקשור. אשמח אם תוכלי להתייחס לדברים ולראות אם יש לך רעיון לגבי הבעיה שלי. תודה רבה.

שלום רב, את מציינת שעברת בדיקות רבות כולל תרביות ובדיקות מיקרוסקופיות ששללו בעיה זיהומית, וכן פיזיותרפיה רצפת האגן. אני מעריכה לפי זה שהבעיה עשויה להיות הפרעת כאב כרונית. יש טיפולים שונים המיועדים למצב זה. אני ממליצה לך לפנות למרפאות העוסקות בתחום מחלות העריה והלדן להערכה מסודרת והמלצה על טיפול מתאים. בהצלחה.

18/07/2023 | 12:06 | מאת: מצאת פתרון לבעיה?

גם אני בול כמוך סובלת מאותם כאבים שאת מתארת בעיקר לפני מחזור ובמחזור וגם אצלי המחזור התארך מאוד ונהיה קשה ממש. כמו כן גם אני אנמית. אם מצאת פתרון אשמח לשמוע!

14/12/2023 | 01:02 | מאת: רינת

סובלת מזה כבר כמה שנים. תכתבי לי אם תרצי. 0526080635.

14/12/2023 | 01:02 | מאת: רינת

סובלת מזה כבר כמה שנים. תכתבי לי אם תרצי. 0526080635

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)