תופעה מטרידה מאוד....

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

02/02/2021 | 01:25 | מאת: שירן

שלום דר׳! אני סובלת כבר 3 חודשים מתופעה מאוד מציקה למטה... אני מרגישה כל הזמן את האיבר מין שלי. אבל זה לא מגרד , לא כואב, לא שורף אבל נורא נורא מציק, לפעמים מעקצץ... אין לי חיים ככה, זאת הרגשה נוראית. כאילו משהו עצבי.. יש לי תור למומחה רק בעוד כמה חודשים. חשוב לי לציין שזה התחיל מפטריה שעברה ממזמן... המון תרופות, רופאים שלא מצאו משהו חריג אבל אני סובלת כל יום!!! האם שמעת על תופעה כזאת? את אולי משערת מה זה? בברכה

שלום רב, מה שאת מתארת עשוי להיות כאב עצבי, חשוב מאד גם לעשות תרביות נרתיק ושתן ובדיקה למחלות מין כדי לשלול שמדובר בזיהום כלשהו. כמובן שדרך הפורום קשה לתת אבחנה או להמליץ על טיפול. חשוב להכיע לבדיקה, אני ממליצה לוודא שהרופא שקבעת אליו תור עוסק בתחום של מחלות פות ונרתיק.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)