צריבה בנרתיק לאחר שימוש בצעצועי מין

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

09/12/2018 | 10:27 | מאת: מישהי

בת 30.יש לי בת זוג 10 שנים בתקופה האחרונה.לאחר קיום יחסי המין(עם סטראפון).מופיעה לי צריבה בנרתיק.האזור שורף.לפעמים כואב לי לשבת. גם אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי שתן.אך אני כבר לא מבדילה אם זה דלקת בנרתיק או דלקת שתן. חייבת לציין שהצריבה באזור מופיעה לי לסירוגין אחרי יחסי מין.פעם כן פעם לא. ממה זה יכול להיות? איך מטפלים?

שלום רב, קשה לי להאמין שהצריבה נובעת מהצעצוע כשלעצמו - אולי נגרמת מחיכוך או גירוי חזק מדי, שימוש בחמרי סיכה שאת רגישה אליהם, וכדומה. אם את עוטפת את הסמרטפון במשהו יכולה להיות גם רגישות לחומר זה.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)