רשימת רופאים עריה ולדן

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

08/08/2018 | 09:05 | מאת: מור

שלום ד"ר סחר כהן, אני מנסה להשיג תור למומחה עריה ולדן ולא מצליחה למצוא הרבה אפשרויות. ממה שמצאתי התורים עוד רחוקים, או שלא ניתן להשיג את הרופא. האם תוכלי להמליץ על עוד רופאים שמתמחים בעריה ולדן?

שלום , אכן יש מעט רופאים שעוסקים ספציפית בתחום זה, וזו הסיבה לעומס במרפאות הייעודיות לתחום. את יכולה לנסות לפנות, מלבד אלי, לד"ר אחינעם לב שגיא, ד"ר אורנה רייכמן, פרופ' יעקב בורנשטיין, ד"ר חנה ספיר. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)