לא שאלה - רוצה לברך על הפורום. ולעודד את מי שסובלת

דיון מתוך פורום  טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)

16/11/2017 | 23:50 | מאת: כבר לא סובלת

לאחר תקופה של קיום יחסים, התחילו אצלי כאבים בחדירה וסבלתי תקופה ארוכה מאוד. רופאים שונים פטרו אותי באמירות שזה מלחץ רגשי מעצם החדירה (מה שממש לא היה נכון!) עד שהגעתי לרופא שאיבחן וסטיבוליטיס. הוא הסביר על רגישות העצבים, מיקומם... וגם נתן לי משחה הורמונלית. המשחה שיפרה את איכות חיי והעלימה כמעט לגמרי את הכאבים. מספר חודשים לאחר מכן, החלטתי להיכנס להריון. במהלך ההריון, השינויים ההורמונליים עזרו והעלימו לחלוטין את הכאבים. לקראת הלידה, פחדתי מבדיקות חודרניות או מכאבים שיחזרו מאוחר יותר. אבל ברוך השם, אני כבר כמה שנים טובות אחרי, הכאבים לא חזרו, ואני נהנית מחיי מין תקינים. אני מברכת על הפורום הזה. הרגשתי שיש בורות רבה בנושא, גם בקרב רופאי נשים רבים. בנוסף, אני רוצה לעודד נשים, שיש פתרונות, ולא חייבים לחיות עם הכאב.

05/12/2017 | 16:02 | מאת: Siv

מה שם הרופא אליו הלכת?

08/12/2017 | 19:02 | מאת: כבר לא סובלת

עבר הרבה זמן מאז... אני לא בטוחה, אבל אני חושבת שזה היה פרופ יעקב בורנשטיין (חיפשתי קצת באינטרנט כדי לנסות להיזכר בשמו ולענות לך. נתקלתי גם בקובץ מעניין בנושא- אני משערת שהוא כתב את זה: http://www.gmc.org.il/?CategoryID=553&ArticleID=455)

תודה לך על השיתוף. זה אכן מעודד נשים לשמוע חוויה אישית ממישהי שעברה את זה והטיפול שקיבלה הצליח. חשוב לי לציין שהסיבות לבעיה ככל הנראה שונות מאישה לאישה ולכן טיפולים שונים יעזרו לנשים שונות.

תודה לך על השיתוף.

08/04/2021 | 17:03 | מאת: אביטל

מהשם המשחה ההורמונאלית שעזרה לך?

10/04/2021 | 11:02 | מאת: כבר לא סובלת

ניתן לי בהתחלה מינון גבוה מאוד (3 פעמים ביום) ואחר כך הופחת בהדרגה. הרופא שכתבתי פה בתגובה קודם - כנראה לא אליו הלכתי.

02/05/2022 | 16:43 | מאת: אריאל

היי האם זה משחה לוולודניה ?

05/05/2022 | 20:56 | מאת: כבר לא סובלת

לא, לוסטיבוליטיס לא לוולודניה

מנהל פורום טיפול בוולוודיניה (ווסטבוליטיס)